Image

Prof. Dr. Bertil Emrah Oder ile Fakültemden Haber Var - Mezun Buluşması

KoçPera

Image

Mezunlarla İlişkiler Ofisi ve Koç Üniversitesi fakülteleri iş birliğinde hazırlanan "Fakültemden Haber Var" etkinlik serisi devam ediyor. Bu etkinlik serisinde dekanlarımız, mezun olduğunuz fakültenin güncel durumu hakkında bilgi veriyor ve sizlerin sorularını yanıtlıyor. "Fakültemden Haber Var" etkinliğinin yanı sıra Hukuk Kulübü iş birliği ile "Mezun Buluşması" etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Bu etkinlikle mezunlarımız ve öğrencilerimiz bir araya gelecek. Bu etkinlikte, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bertil Emrah Oder Hukuk Fakültesi ile ilgili son gelişmeleri paylaşırken Hukuk Kulübü Yönetim Kurulu da kulüp işleyişi ile ilgili bilgi verecek.

"Fakültemden Haber Var" serisinin ikincisini Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bertil Emrah Oder ile gerçekleştiriyoruz. 26 Mayıs Perşembe günü saat 19.30'da gerçekleştireceğimiz etkinliğimize davetlisiniz. Tüm Hukuk Fakültesi mezunlarımızı etkinliğimize bekliyoruz.

“Fakültemden Haber Var” Etkinliklerinde Neleri Konuşuyoruz?

• Mezuniyetinizden bu yana neler oldu?
  • Fakülteniz ile gurur duyacağınız gelişmeler,
  • Yeni akademisyenler,
  • Eski anılar ve hikayeler,
  • Araştırmalar,