Image

KOMİTELER AÇIK ÇAĞRI

KoçPera / Tomtom, İstiklal Cd. No:181, 34433 Beyoğlu/İstanbul

Image

KUMED komiteleri için birlikte düşünmeye, çalışmaya ve gönül vermeye sizi davet ediyor!

Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği’nin çalışmalarına profesyonelliğiniz ile katkı vermek, gönüllü olarak çalışmak isterseniz tüm mezunlarımıza açık olarak yapacağımız komite toplantılarımıza katılabilirsiniz. Yeni fikirler ve projeler ile KUMED’e destek olmak isteyen mezunlarımızı bekliyoruz. Yer almak istediğiniz komitenin toplantısına KÜME üzerinden kayıt oluşturabilirsiniz.

Tanışmak ve katılmak için aşağıda belirtilen tarihlerde yapılacak olan toplantılara gelebilirsiniz.

Dilerseniz birden fazla Komite'de de yer alabilirsiniz.

23 Şubat Çarşamba 19:00 KoçPera - Etkinlik & İçerik
24 Şubat Perşembe 19:00 KoçPera - Networking
28 Şubat Pazartesi 19:00 KoçPera - Yeni Mezun & Öğrenci
1 Mart Salı 19:00 KoçPera - İletişim

Etkinlik İçerik

Tanım: KUMED’in yıllık etkinliklerinin 4 temel başlık (ilham, bilgi, keyif aldıklarımız ve gurur duyduklarımız) altında planlanması, takvimlendirilmesi, yürütülmesi ve değerlendirilmesidir.

Networking

Tanım: Sektör bazlı içeriklerin günümüz trendleri doğrultusunda önceliklendirilerek planlanması, yürütülmesi ve değerlendirilmesidir.

Öğrenci ve Yeni Mezun ilişkileri

Tanım: Öğrencilerle ve mezuniyetinin ilk 2 yılında olan mezunlarla sürekli iletişim kanallarının aktif kullanılarak derneğin tanıtılması ve çift yönlü ilişkinin geliştirilmesi.

İletişim

Tanım: Misyon/vizyon/değerler ve marka kimliğinin oluşturulması, ajanslarla ilişkilerin yönetilmesi ve derneğin iletişim kanallarının etkinliğinin ve çeşitliliğinin değerlendirilmesi ve geliştirilmesidir.

23 Şubat Çarşamba 19:00 KoçPera - Etkinlik & İçerik
24 Şubat Perşembe 19:00 KoçPera - Networking
28 Şubat Pazartesi 19:00 KoçPera - Yeni Mezun & Öğrenci
1 Mart Salı 19:00 KoçPera - İletişim