Image

KOÇPERA TALKS: Gülsün Zeytinoğlu ile Emekçi Kadınlar Günü Özel Etkinliği- Online Etkinlik

KoçPera

Image

! Etkinliğimiz Online olarak gerçekleşecektir.

Zoom linki etkinliğe kayıt yaptıran mezun ve misafirlerimizin güncel mail adresine iletilecektir.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününde, Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER)
kurucu yönetim kurulu üyesi Gülsün Zeytinoğlu ile KAGİDER’in çalışmalarını ve kadın girişimciliğini konuşacağız.

KAGİDER, girişimcilik yoluyla kadının güçlenmesini hedefleyen bir sivil toplum kuruluşudur.
Kadının sadece ekonomik olarak değil politik ve sosyal olarak da güçlenmesini hedefler.

KAGİDER’in Kadın Girişimciliği konusuna bakışı, yaklaşımı, kadın girişimci adaylarına ve / veya kadın girişimcilere yönelik gerçekleştirdiği projeleri paylaşacağı etkinliğimize sizleri de bekliyoruz...

GÜLSÜN ZEYTİNOĞLU
(PhD., MCC, CPCC, ORSCC)

Gülsün Zeytinoğlu liderlerle, ilişkilerle ve takımlarla çalışan deneyimli uluslararası bir koç, danışman, mentor ve eğitmendir. Koçluğun Türkiye'de başlamasında öncü olmuştur. Değişik yaklaşımları bir araya getirerek bireylerin ve organizasyonların  farkındalıklarını arttırmayı ve bu doğrultuda değişim yönetiminin ve dönüşümün sağlıklı gerçekleştirilmesini önemser. Yaşamda benzerlikleri onurlandırmanın, farklılıklara saygı duymanın ve çeşitliliklerin buluşmasıyla zenginleşmenin gerekliliğine değer verir.

IBM’de 10 yıl süreyle sistem uzmanlığı, pazarlama eğitimi uzmanlığı, proje yöneticiliği görevlerini sürdürmüştür. Ardından 1995’de kurduğu şirketi    Akıllı İlişkiler bünyesinde Türkiye ve yurt dışında çeşitli sektörlerde, koçluk, mentorluk, sistem düşüncesi temalarında liderlik ve kurumsal gelişim programlarının yanı sıra, beden odaklı farkındalık atölyeleri sunmaktadır. Dünyanın önde gelen koçluk okullarından Co-Active Training Institute (CTI) ve Center for Right Relationships (CRR Global) kurumlarının fakülte üyesi olarak koçluk programları yürütmektedir. CRR Global’in Türkiye iş ortağıdır. KAGİDER kurucu üyesidir ve yönetim kurulunda görev almaktadır.

1995-2005 yıllarında çeşitli üniversitelerde lisans ve lisansüstü programlarda ders vermiş, ODTÜ’de Biyoloji okumuş, Biyomedikal Mühendisliği ile devam etmiş, ardından İşletme ve Insan Kaynaklarında doktora yaparak akademik maceralarını tamamlamış gibi görünse de, hala gidip yeni alanları keşfetme hevesine sahiptir. Çalışmalarında RSI (İlişki Sistemleri Zekası), NLP, Sistem Düşüncesi, Co-Active, Dışavurumcu Sanat Terapisi, Somatik Deneyimleme ve bunlarla ilişkili alanları temel alır. Yoga/OpenFloor/Otantik hareket/Somatik Deneyimleme gibi çeşitli yaklaşımlarla beden farkındalığını arttırmayı, yolculuklar yaparak dünyamızı keşfetmeyi, doğada ve hayvanlarla vakit geçirerek onlardan öğrenmeyi sever.

Üye Bileti
Members Only

Etkinliğimiz 8 Mart Dünya Emekçi Kadın Günü'ne özel olarak tüm katılımcılar için ücretsizdir.
RSVP
Mezun ve Misafir Bileti